Video: Patrick a DeBricant skórovali premiérovo v NHL!

V utorok sa dočkali svojich prvých gólov v NHL dvaja hviezdni nováčikovia – aktuálna draftová dvojka Nolan Patrick z Philadelphie a Alex DeBricant z Chicaga. Z výhry sa tešil len druhý menovaný.

Devätnásťročný Patrick pomohol Flyers otočiť stav z 0:3 na 5:3, no napokon prehrali v Nashville 5:6. V strede svojho štvrtého duelu kariéry strelil kontaktný gól na 2:3 a pripísal si druhý bod v súťaži. Prvý v podobe asistencie zaznamenal v predošlom zápase proti Anaheimu.



Rovnako starý DeBricant, tridsaťdeviatka minuloročného draftu, prispel k výhre Blackhawks 3:1 v Montreale gólom i asistenciou a stal sa druhou hviezdou duelu. V 18. minúte vyrovnal stav na 1:1 a v 31. minúte prihral Artemijovi Panarinovi na tretí gól v presilovej hre.

„Chcel som streliť prvý gól, ale vedel som, že to nebude jednoduché. Snažil som sa však na to nemyslieť a povedal som si, že skôr či neskôr to príde,“ povedal pre CP DeBricant, ktorý má po štyroch zápasoch v lige na konte už tri body, keďže hneď pri debute proti Pittsburghu asistoval.




Autor: Marián Masaryk | Vydané: 11. 10. 2017 | Rubrika: Video


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL