Aj vy si môžete pozrieť zápasy NHL na vlastné oči

Aj keď za posledné roky klesol počet slovenských hokejistov v zámorskej lige, Slováci si radi pozrú zápasy hokejovej NHL, aj keď sa väčšinou odohrávajú v neskorých nočných hodinách práve kvôli časovému posunu. Ak by ste si chceli pozrieť zápas hociktorého mužstva NHL, máme pre vás skvelú príležitosť. Idú Vianoce, tak prečo by ste si nedopriali takýto zážitok?

Zápas spolu s letenkami a ubytovaním

Konkrétne na web stránke hokejtour.sk si môžete zarezervovať letecký zájazd na zápas vášho obľúbeného hokejového mužstva. Ak máte radi hokej nášho obrancu Zdena Cháru, ktorý už dlhé roky hviezdi ako kapitán mužstva v Bostone Bruins a chcete ho vidieť naživo, máte možnosť zajednať si lístky, ubytovanie, ale aj letenky priamo do Ameriky cez spomínanú web stránku. Zdeno Chára je hviezda nielen doma, ale aj v Bostone, kde zastáva tú najdôležitejšiu funkciu – funkciu kapitána mužstva. Chcete ho vidieť naživo? Ak áno, neváhajte a zájazd zajednávajte čo najskôr. Zápas Bostonu s New Yorkom Rangers, v ktorom kedysi hral aj Marián Gáborík, ďalšia slovenská hokejová hviezda, si môžete pozrieť naživo. Lístky na New York Rangers zoženiete teraz priamo na stránke.

Necestujte bez poistenia

Pred vycestovaním vám ale odporúčame uzavrieť zmluvu o cestovnom poistení. Nikdy neviete, môžete prísť o batožinu, môže sa vám niečo stať a budete potrebovať lekárske ošetrenie. Bez dobrého cestovného poistenia by vás liečba v miestnej nemocnici vyšla veľmi draho.


Autor: PR článok | Vydané: 31. 10. 2017 | Rubrika: Magazín


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL