Tatar vie, čo by mali Wings robiť, aby uspeli aj proti Senators

Detroit vo štvrtok zavíta do Ottawy, kde sa pokúsi vyhrať tretí zápas po sebe po sérii prehier. Slovenský útočník Tomáš Tatar sa pre zmenu bude snažiť ukončiť bodové suchoty.

Detroit svoju sériu ukončil, ale Dubničanovi sa to nepodarilo. Nebodoval v piatich zápasoch po sebe od 22. októbra. Pred suchotami pritom ťahal trojzápasovú bodovú šnúru, počas ktorej zaznamenal tri góly a jednu asistenciu.

Tatar v tejto sezóne získal okrem týchto bodov už len asistenciu v otváracom zápase. Aj po ňom zažíval bodové suchoty, ktoré ukončil na čísle štyri. Podarí sa mu ukončiť tie aktuálne po piatich zápasoch?

Detroitu by sa to iste hodilo, pretože Senators budú odhodlaní ukázať, že vedia vyhrávať aj doma, kde sa im v tejto sezóne zatiaľ nedarilo. Tatar verí, že ak sa jeho mužstvu podarí hrať tak ako v prvej tretine utorkového duelu proti Arizone, bude to recept na úspech.

„Bol to jeden z najlepších štartov, aké som zažil,“ povedal Tatar pre Detroit Free Press. „Všetky štyri útoky hrali skutočne dobre. Hrali sme skutočne rýchlo. Puky sme dostávali hore, nezanášali ich späť do obranného pásma. Hrali sme rýchlo. Tak by sme mali hrať aj vo štvrtok.“


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 02. 11. 2017 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL