Penguins sa údajne na poslednú chvíľu pokúsili získať Duchenea

Tím Pittsburgh Penguins nevyzerá byť v tejto sezóne sám sebou a generálny manažér Jim Rutherford hľadá spôsoby, ako svoje mužstvo vylepšiť cez výmeny. Jedno riešenie videl v akvizícii Matta Duchenea.

Elliotte Friedman z televízie Sportsnet v sobotu prezradil, že v čase, keď vyzerala výmena zahŕňajúca Colorado, Nashville a Ottawu neisto, sa pokúsili Penguins urobiť denverskému tímu ponuku na poslednú chvíľu. Tá nakoniec Joea Sakica nezaujala a Duchene putoval do Ottawy.

A hoci tento vlak Rutherfordovi ušiel, naďalej sa bude pokúšať skúmať trh s vyhliadkou potenciálnej výmeny. Nick Kypreos tvrdí, že jeho najvyššími prioritami sú skúsený náhradný brankár a skúsení korčuliari, predovšetkým do útoku.

Už od začiatku sezóny sa hovorilo o tom, že by sa Pittsburgh mohol pokúsiť získať nového centra. Rutherford sa totiž snaží vykompenzovať odchody Nicka Bonina a Matta Cullena. Tím opustil aj veterán Chris Kunitz.

V bráne momentálne podáva spoľahlivé výkony Matt Murray, ale po odchode Marc-Andre Fleuryho mu chýba skúsený náhradník. Antti Niemi očakávania nenaplnil a Tristan Jarry je stále mladý. Tím by bol radšej, ak by chytával pravidelne v nižšej lige.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 12. 11. 2017 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL