Anisimov je šťastný: Zaznamenal hetrik proti bývalému tímu + video

Útočník Artem Anisimov zažil veľa prvého v drese New York Rangers – odohral v ňom svoj prvý zápas v NHL, zaznamenal prvú asistenciu, potom prvý gól. Hetrik? Toho prvého sa dočkal až v zápase proti tomuto klubu, ktorý ho draftoval.

„Znamená to pre mňa viac. Keď hráte proti bývalému tímu, chcete hrať dvakrát tak snaživo a samozrejme, chcete mu aj streliť gól. Ja som však dnes strelil rovno tri, takže som šťastný,“ povedal Anisimov.

V súčasnosti útočník Chicaga strelil v stredu tri góly v tretej tretine, aby svojím premiérovým hetrikom kariéry doviedol Blackhawks k víťazstvu 6:3 nad newyorským celkom. Ten do zápasu vstupoval so šesťzápasovou víťaznou šnúrou.

Dvadsaťdeväťročný rodák z ruskej Jaroslavle strelil svoj prvý gól zápasu v druhej minúte tretej tretiny, keď prelomil nerozhodný stav. Druhý pridal o štyri minúty neskôr v presilovke. Nakoniec to bol víťazný gól. Hetrik sa stal realitou v 57. minúte, keď zvyšoval stav na 5:3.

„Dnes bol často v blízkosti brány a bol za to odmenený,“ poznamenal tréner Joel Quenneville, ktorého zverenec má po strede na konte deväť gólov a dve asistencie v 19 stretnutiach.




Autor: Jozef Struhár | Vydané: 16. 11. 2017 | Rubrika: Video


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL