Oilers chcú údajne získať nového obrancu

Tím Edmonton Oilers na tom nie je tak dobre ako mnohí očakávali. Po štvrtine sezóny mu patrí predposledná pozícia v Západnej konferencii. Strieľa málo gólov, ale problémom je najmä defenzíva.

Nemožno sa teda čudovať tomu, že sa generálny manažér Peter Chiarelli rozhodol riešiť posilnenie modrej čiary. Pierre LeBrun a Darren Dreger z TSN zhodne tvrdia, že by chcel získať nového obrancu prostredníctvom výmeny.

LeBrun informoval, že Chiarelli navštívil pondelkový zápas medzi Columbusom a Buffalom. Okrem Blue Jackets by pritom potenciálnym partnerom vo výmene mohla byť aj Florida. Oba tímy by pre Oilers mohli mať k dispozícii spoľahlivých bekov.

Z tímu z Ohia bola zmienka o Ryanovi Murraym, ktorého meno sa objavuje aj v špekuláciách súvisiacich so snahou Columbusu získať centra. Panthers by mohli ponúknuť Alexa Petrovica, ktorý nie je spokojný so svojou pozíciu v Sunrise.

Ak by k výmene nedošlo, Oilers by potenciálne ešte mohol zachrániť návrat slovenského obrancu Andreja Sekeru, ktorý po operácii kolena citeľne chýba v obrane i pri podporovaní útoku.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 23. 11. 2017 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL