Využite mikulášsku akciu a nakúpte produkty NHL so zľavou 15 %

Slovensko je pod snehom, Vianoce sa blížia a máme tu svätého Mikuláša. Tento sviatok nemusí byť len o radosti tých najmenších. Urobiť radosť si môžete aj vy nákupom na najväčšom fanshope NHL v strednej Európe, Fanda-NHL.sk. Teraz so špeciálnou zľavou!



Internetový obchod ponúka 10 000 produktov s tematikou NHL, pričom tri tisíc je ich k dispozícii skladom. Pri objednávke nad 100 eur poštovné neplatíte a do 30 dní máte pri všetkých objednávkach možnosť produkt vrátiť bez dodatočných poplatkov.

Len na cez Sviatok sv. Mikuláša máte pritom možnosť využiť mimoriadnu akciu 15 % z hodnoty objednávky, ktorú si môžete uplatniť, keď na e-shop prejde z našej stránky SlovakNHL.sk a pri odosielaní objednávky zadáte zľavový kód: MIKISLOVAKNHL.

Na Fanda-NHL.sk nájdete široký sortiment, vrátane tričiek, mikín, šiltoviek, pukov či originálnych dresov z novej kolekcie Adidas. Nájdete výrobky nového tímu Vegas Golden Knights i výrobky s menami slovenských hráčov. Poponáhľajte sa a potešte seba či blízkych. Akcia platí len dnes!

Ak uprednostňujete pri nákupe osobný kontakt a možnosť si veci vyskúšať, môžete cez pracovné dni navštíviť aj kamennú predajňu, ktorú nájdete na Šancovej ulici v Bratislave. Obchod nájdete aj na Facebooku.


Autor: PR článok | Vydané: 06. 12. 2017 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL