Sú Penguins blízko k uskutočneniu veľkej výmeny?

Generálny manažér tímu Pittsburgh Penguins, Jim Rutherford, ešte nezačal panikáriť, ale ani nevylúčil, že by mohlo prísť k veľkej výmene, ak by si to situácia vyžiadala.

„Sme dostatočne dobrí na to, aby sme hrali lepšie ako doteraz,“ povedal Rutherford pre Pittsburgh Post-Gazette. „Dúfajme, že sa budeme naďalej zlepšovať. Ak nie, nemyslím si, že je nevhodné rozmýšľať o veľkej výmene, ktorá by z toho mohla vzísť.“

Penguins vyhrali len dva z piatich zápasov počas nedávnej domácej série a v pondelok prehrali s Coloradom. Z prvých 32 zápasov vyhrali len 16, a tak do štvrtkového duelu vstupovali ako šiesty tím Metropolitnej divízie.

„Vstupujeme do kritického obdobia, v ktorom sa budeme rozhodovať, či potrebujeme veci pozmeniť alebo nie,“ poznamenal Rutherford, ktorý je pripravený urobiť niečo veľké, aby upútal pozornosť mužstva. To nenapĺňa svoj potenciál. „Ideme zlým smerom. Musíme si dať na to pozor.“

Rutherford má pre prípadné transakcie k dispozícii 1,1 milióna amerických dolárov pod platovým stropom. Počas prestupovej uzávierky by však mohol pracovať až s takmer 3,2 miliónovou rezervou.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 15. 12. 2017 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL