Armáda bojuje proti značke Vegas Golden Knights

To, že sa armádnemu zboru parašutistov nepáčila identita tímu Vegas Golden Knights, bolo známe už pred niekoľkými mesiacmi. Teraz sa však armáda obrátila oficiálne na Patentový úrad Spojených štátov.

Nováčik Národnej hokejovej ligy následne vyhlásil, že je pripravený sa brániť na súde. Verí, že právo bude na jeho strane.

„Silne oponujeme tomu, že je pravdepodobné pomýliť si parašutistický tím Army Golden Knights a profesionálny hokejový tím Vegas Golden Knights. Tieto dva subjekty spolu koexistujú bez problémov už rok a ešte sme nezaznamenali žiadnu sťažnosť, že by niekto navštívil náš zápas a očakával, že uvidí parašutistický tím a nie profesionálny hokejový zápas. Nemáme k tomu žiadne ďalšie komentáre a námietkam armády sa postavíme na relevantných právnych miestach,“ stálo vo vyhlásení tímu.

Parašutisti veria, že názov hokejového klubu poškodí ich značku a upozorňujú, že sú už minimálne od roku 1969 známi ako Golden Knights. Takisto sa sťažujú na farebnú schému hokejového tímu, ktorá je podobná tej ich. Prípad sú ochotní vziať až pred súd.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 12. 01. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL