Cena za Ekman-Larssona je vysoká. Coyotes ponúkajú aj Hjalmarssona

Tím Arizona Coyotes by mohol patriť medzi najaktívnejšie tímy pred prestupovou uzávierkou, ktorá nastane 26. februára. Ako posledný tím ligy bude na strane predávajúcich. A k dispozícii má aj dva lákavé artikle.

Kanadský expert Bruce Garrioch tvrdí, že už v marci by sme mohli vidieť v nových dresoch švédskych obrancov Olivera Ekman-Larssona a Niklasa Hjalmarssona.

Ak by však niekto chcel získať prvého menovaného, musel by sa zmieriť s vysokou cenou. Generálny manažér John Chayka za neho chce získať dvoch kvalitných hotových hráčov pre NHL a voľbu v prvom kole draftu.

Vzhľadom na to, že má zmluvu platnú ešte do konca budúcej sezóny, jeho potenciálny nový majiteľ by ho mohol získať na dvojicu bojov o Stanleyho pohár. Ak k tomu pripočítame jeho kvality, cena by mohla byť adekvátna.

Ak by chcel niekto lacnejšieho obrancu, Chayka vraj na výmenu ponúka aj Hjalmarssona, ktorý ma na svojom konte tri Stanleyho poháre. Coyotes ho získali v lete zo Chicaga, no série zranení ho obmedzili v tomto ročníku len na 18 zápasov. Aj on má zmluvu platnú do konca sezóny 2018/19.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 14. 01. 2018 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL