Tatara čaká návrat do Detroitu. Využije ho aj na súkromné účely

V stredu mali hokejisti Vegas voľno. Slovenský útočník Tomáš Tatar však nemal čas na oddych. Deň pred zápasom na ľade svojho bývalého tímu si riešil osobné záležitosti.

Golden Knights sa vo štvrtok večer predstavia na ľade Red Wings. Pre Tatara, ktorý 26. februára okamžite po výmene nabral smer Las Vegas, predstavoval návrat do Detroitu šancu, ako si zbaliť veci a odoslať ich do nového domova.

„Bolo to trochu stresujúce,“ priznal Tatar pre Las Vegas Review-Journal. „Ale je to súčasť života profesionálneho hokejistu. Toto bola šanca, ako si zbaliť niektoré veci a poslať ich do Vegas.“

Tatar sa vo štvrtok predstaví v Little Caesars Aréne, pri ktorej otvorení bol ako hráč miestnych Red Wings. Na svoje niekdajšie pôsobenie spomína v dobrom. Spríjemňovali mu ho aj miestni fanúšikovia.

„Je tu skvelé hokejové prostredie. Som aj tak trochu nadšený z toho, že hrám proti nim takto skoro. Myslím si, že aj našim chlapcom sa bude tá nová aréna páčiť. Je v nej veľa dobrých vecí a užijú si to tu,“ poznamenal Tatar.

Dvadsaťsedemročný Dubničan má za sebou zatiaľ len štyri zápasy v novom drese. Doteraz v nich strelil jeden gól. Najviac času na ľade strávil v poslednom zápase proti Columbusu, keď odohral 17 a pol minúty.

„Cíti sa tu čoraz lepšie a my sme ho nechali hrať s rôznymi hráčmi. Mne sa páči to, čo na ľade robí. Pracuje tvrdo a pasuje do toho, čo robíme,“ povedal tréner Gerard Gallant.

Návrat Tatara do Detroitu môžete sledovať aj na TV Tipsport.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 08. 03. 2018 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL