Útočník Capitals sa vyjadril nelichotivo o obrane Islanders

Islanders vstupovali do štvrtkového zápasu proti Washingtonu s veľkým odhodlaním a Christopherom Gibsonom v bráne. Ten však musel striedať a New York prehral po zlom defenzívnom výkone 3:7.

Opäť sa ukázalo, že nezáleží na tom, kto bude v bráne, ak vás nepodrží obrana. Islanders verili, že im sezónu pomôže zachrániť Gibson, ktorý štartoval do tretieho zápasu z posledných štyroch.

Nakoniec inkasoval päť gólov z 12 striel a striedal. Presvedčil sa o tom, že bez obrany to skutočne nejde. O tej newyorskej prichádzali po zápase pritom nelichotivé slová aj z kabíny súpera.

„Islanders nám od samého začiatku dávali veľmi veľa priestoru na korčuľovanie,“ povedal útočník Andre Burakovsky. „V mojich prvých troch striedaniach som s pukom krúžil a robil si, čo som chcel. To sme skutočne od nich neočakávali.“

Burakovsky sa nakoniec stal autorom víťazného gólu. Islanders pritom v zápase Capitals prestrieľali 38:22. Tvorili si šance, ale bez obrany na zázrak v súvislosti s postupom do play-off čakať nemôžu.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 16. 03. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL