Hráči Predators chcú, aby generálny manažér zostavu nemenil

V tíme Nashville Predators netreba v lete očakávať veľké zmeny. Po vypadnutí z play-off sa stretli hráči s generálnym manažérom a zhodli sa, že mužstvo je poskladané vhodne.

Predators so súčasnou zostavou získali po prvýkrát vo svojej histórii Prezidentovu trofej, ale v play-off nestačili v druhom kole na Winnipeg. Po vypadnutí sa hráči stretli s Davidom Poileom i trénerom Peterom Lavioletteom, aby diskutovali o budúcnosti.

„Veľa hráčov na stretnutí povedalo, že skutočne veria v naše mužstvo,“ povedal Poile pre ligový web. „Milujú náš tím. Myslia si, že naša súhra a naša kultúra sú skutočne dobré. Ak by som to mal opísať správne, tak si myslím, že nám hovoria to, že nechcú vidieť veľa zmien.“

„Myslím si, že ak by sme mohli začať zajtra a dostať ďalšiu šancu, tak by sme my a náš tím radi hrali proti Winnipegu a bolo by to opäť v ďalšej sedemzápasovej sérii. Myslím si, že je to medzi nami také tesné.“

Poile povedal, že určitým zmenám sa nevyhne. Nový kontrakt nedostal útočník Scott Hartnell, ktorý si v lete premyslí, či ešte chce pokračovať v kariére. Mike Fisher už kariéru ukončil. Tiež nevyzerá pravdepodobne, že v tíme zotrvá obranca Alexej Jemelin.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 15. 05. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL