Hurricanes si opäť chcú v lete nájsť nového brankára

Generálny manažér tímu Carolina Hurricanes Don Waddell v stredu potvrdil, že sa ostatné tímy zaujímajú o Justina Faulka a Jeffa Skinnera. Prezradil však tiež, že on sa zaujíma predovšetkým o posilnenie bránkoviska.

„Sme deväť rokov bez play-off a niektorí hráči sú tu päť, šesť či sedem rokov. Nie sú to zlí hráči – obaja patria k tým najlepším – takže sa pri zmene chceme uistiť, že bude správna. Tímy nám kvôli Skinnerovi a Faulkovi volajú. Takmer každému generálnemu manažérovi som povedal, že chceme robiť zmeny. Zvyčajne tímy volávajú kvôli lepším hráčom. Nediskutujeme však len o nich dvoch,“ prezradil Waddell.

Waddell tiež vyjadril túžbu po tom, aby sa zlepšilo bránkovisko tímu. Dlhoročný brankár Hurricanes Cam Ward sa môže stať neobmedzeným voľným hráčom a minuloročná posila, Scott Darling, nenaplnila v prvej sezóne v Raleigh očakávania.

„Všetci vieme, že musíme vyriešiť naše bránkovisko. Je to niečo, o čom vieme, že v tom môžeme byť lepší. Vieme, že tam potrebujeme zmenu a vieme, že nemôžeme priviesť naspäť oboch hráčov,“ povedal generálny manažér.

„Scott prišiel vlani do kempu pravdepodobne v nie najlepšej kondícii a nikdy sa nevrátil na úroveň zo Chicaga. Cítime, že v ňom ešte niečo je a urobíme všetko preto, aby sme Scotta dostali do najlepšej pozície na úspech. Sme však na trhu a jasne som každému generálnemu manažérovi povedal, že sa zameriame na bránkovisko. Ak bude k dispozícii brankár, ktorý by nám dával zmysel, tak by sme určite výmenu zvážili.“


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 17. 05. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL