Hartnell nie je pripravený ukončiť kariéru

Scott Hartnell má za sebou svoju 17. sezónu v NHL a tím Nashville Predators s ním neplánuje podpísať nový kontrakt. Napriek tomu však nie je ešte skúsený útočník pripravený zavesiť korčule na klinec.

„Ak tam bude tím, ktorý bude sedieť mojej rodine, stopercentne tam pôjdeme,“ povedal Hartnell pre Sportsnet. „Keď som sledoval tie zápasy play-off, tak som si uvedomil, že stále mám v sebe ten zápal pre hranie. Mojou prioritou bude pripraviť sa na návrat. Nechcem končiť kariéru takto. Verím, že stále môžem byť užitočný. Ak by som v to neveril, skončil by som.“

Už tridsaťšesťročný Kanaďan sa 1. júla stane neobmedzeným voľným hráčom po sezóne, v ktorej odohral 62 zápasov základnej časti so ziskom 24 bodov (13+11). V play-off nebodoval, ale šancu dostal len v štyroch stretnutiach.

Nashville bol tímom, ktorý Hartnella draftoval v roku 2000 zo šiesteho miesta. Medzi dvoma pôsobeniami u Predators si zahral aj za Philadelphiu a Columbus. V 1 249 zápasoch strelil 327 gólov a nazbieral dokopy 707 bodov.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 26. 05. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL