Kučerov v lete nový kontrakt nepodpíše, myslí si jeho agent

Po najlepšej sezóne vo svojej kariére, v ktorej strelil 39 gólov a po prvýkrát pokoril 100 bodov, si Nikita Kučerov upevnil svoju pozíciu v budúcnosti tímu Tampa Bay Lightning. Vyzerá to však tak, že sa Steve Yzerman s podpisom jeho zmluvy napriek tomu ponáhľať nebude.

Kučerov bude v budúcej sezóne vstupovať do posledného roka svojej trojročnej premosťovacej zmluvy, po ktorej bude môcť byť obmedzeným voľným hráčom. Budúci kontrakt by mal byť dlhodobý a mohol by byť podpísaný už v tomto lete.

Podľa Joea Smitha z The Athletic ešte medzi tímom a hráčom neprebehli žiadne rozhovory o predĺžení spolupráce a hráčov agent Dan Milstein neočakáva, že sa počas leta stane realitou. Zdôraznil však, že Kučerov tím opustiť nechce.

„Chce zostať v Tampe,“ povedal Milstein. „Nechce nikam odísť. V najhoršom prípade to bude arbitráž, ale oni ho nebudú chcieť stratiť. Obe strany chcú, aby zostal v Tampe.“

Generálny manažér Lightning sa neponáhľal ani s novou zmluvou pre Stevena Stamkosa. Nakoniec sa obe strany dohodli na osemročnej zmluve len dva dni predtým, ako sa mohol stať neobmedzeným voľným hráčom.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 27. 05. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL