Je vraj veľká šanca, že Sharks vykúpia zo zmluvy Martina

Vyzerá to tak, že čas Paula Martina v San Jose sa blíži ku koncu napriek tomu, že má skúsený obranca stále platný jeden rok svojej zmluvy so Sharks.

Podľa Kevina Kurza z The Athletic je veľká šanca, že sa kalifornský tím rozhodne vykúpiť zvyšok obrancovej zmluvy, čím by z neho urobil neobmedzeného voľného hráča.

O tomto kroku vedenia sa prvýkrát začalo hovoriť už v januári, ale nič sa doteraz nezrealizovalo. Jeho „cap-hit“ je 4,85 milióna amerických dolárov. Ak by ho Sharks vykúpili zo zmluvy, uvoľnilo by im to v budúcej sezóne 2,83 milióna amerických dolárov.

Tridsaťsedemročný Martin strávil posledné tri sezóny v San Jose, no v minulej sezóne ho trápili rôzne zranenia a v 14 zápasoch zaznamenal len dve asistencie. Ďalších 18 zápasov so ziskom dvoch asistencií odohral v AHL, do ktorej bol poslaný prvýkrát v jeho kariére.

San Jose bude musieť v tomto lete podpísať nové zmluvy s útočníkmi Tomášom Hertlom a Chrisom Tierneyom, ktorí sú potenciálnymi obmedzenými voľnými hráčmi. Tiež sa musia rozhodnúť, čo urobia s Joeom Pavelskim a Loganom Coutureom, ktorým končia zmluvy po budúcej sezóne.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 10. 06. 2018 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL