Zmení P.K. Subban opäť dres? Poile tvrdí, že nie

Obranca P.K. Subban sa stal predmetom špekulácií o možnom odchode z Nashvillu. Generálny manažér Predators David Poile však pre The Athletic povedal, že v tomto lete vymenený nebude.

„Nikto mi ani nezavolal, aby sa o ňom rozprával. P.K. hral v tejto sezóne úžasne. Hral skutočne dobre. Je to skutočne dobrý hokejista. Je to jeden z troch kandidátov na Norrisovu trofej. Skutočne neviem, odkiaľ sa tie špekulácie vzali,“ poznamenal Poile.

Subban má za sebou dve sezóny v drese Nashvillu, do ktorého bol vymenený v lete 2016 Montrealom. V tejto sezóne pomohol tímu k zisku Prezidentovej trofeje so 16 gólmi a 43 asistenciami, pričom odohral všetkých 82 duelov.

Dvadsaťdeväťročný Kanaďan, ktorý bol po tretíkrát nominovaný na Norrisovu trofej (vyhral ju v roku 2013), má vo svojom kontrakte platné ešte štyri roky.

Zmluva po budúcej sezóne vyprší obrancovi Ryanovi Ellisovi, s ktorého agentom už Poile diskutuje o predĺžení zmluvy. Je to pre neho priorita. Dúfa, že sa mu podarí podpísať s ním novú zmluvu ešte počas tohto leta.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 14. 06. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL