Boeser sa s novou zmluvou neponáhľa. Ideálne by ju chcel mať pred sezónou

Agent hviezdneho útočníka Vancouveru Brocka Boesera, Ben Hankinson, necíti urgenciu podpísať novú zmluvu a tvrdí, že nemá stanovený žiaden termín, do ktorého by ju chcel mať už spečatenú na stole.

Hankinson pre Sportsnet uviedol, že vzťah medzi dvoma zainteresovanými stranami je dobrý a rozhovory prebiehajú s dávkou trpezlivosti. Pripomeňme, že Boeser vstupuje do posledného roku svojej nováčikovskej zmluvy a podpísať novú môže od 1. júla.

„Nestanovujeme si žiaden konkrétny termín, ale radi by sme to stihli do začiatku sezóny a potom už len hrali hokej. Nie je však žiaden stanovený termín. Jim (Benning) je veľmi rozumný chlapík a máme s ním skutočne dobrý vzťah. Nepoviem teda, že cez sezónu rokovať nebudeme, ak by sme sa do nej nedohodli, ale kto vie, ešte je príliš skoro povedať to s istotou,“ skonštatoval Hankinson.

Dvadsaťjedenročný Boeser zarobí v nadchádzajúcej sezóne bez bonusov len 925 000 amerických dolárov, ale nový kontrakt by mu mal priniesť výrazné zvýšenie platu. V uplynulej sezóne strelil 29 gólov a nazbieral 55 bodov, aby sa dostal do záverečnej nominácie na Calderovu trofej.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 09. 08. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL