Canucks a Boeser pracujú na predĺžení zmluvy

Tím Vancouver Canucks je pripravený zaistiť si na ďalšie roky Brocka Boesera. Generálny manažér Jim Benning pre denník The Province potvrdil, že obe strany začali rokovať o predĺžení spolupráce a ďalšie rozhovory sú naplánované na budúci týždeň.

„Ešte sme sa nedostali k rozhovorom o podmienkach. Plánujeme sa k tomu dostať a nie som si istý, kam to bude smerovať, ale chceme vidieť, či by sme sa na niečom mohli dohodnúť. Nemáme zatiaľ stanovený žiaden konečný dátum,“ povedal Benning.

„Brocka teraz čaká súperenie proti najlepším defenzívnym párom, ale neočakávam u neho pokles produktivity. Tlačil na seba, aby nadviazal na to, kde skončil a v nasledujúcich šiestich mesiacoch príde v lige k iným podpisom zmlúv, ktoré by cenu mohli dvihnúť – tomu rozumiem. Musí to však dávať zmysel pre každého.“

Dvadsaťjedenročný Boeser odohral v minulej sezóne len 62 zápasov, v ktorých viedol Canucks s 29 gólmi. Dokopy nazbieral 55 bodov, pričom v priemere hrával 17 a pol minúty na zápas. Vancouver ho draftoval v roku 2015 z 23. miesta a ešte rok mu platí nováčikovská zmluva.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 15. 08. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL