Ďalšia nádej Habs na nosidlách. Trénera nahnevali viac jeho zverenci + video

Turnaj nádejí v quebeckom Lavale predstavoval pre každého účastníka len dva súboje. Aj tie však stačili na to, aby dvaja hráči Montrealu museli opúšťať ľad na nosidlách. Situácia z piatka sa zopakovala aj v nedeľu.

V piatkovom zápase proti Ottawe utrpel otras mozgu Jake Evans a v nedeľnom zápase proti Torontu zase Jarret Tyszka, ktorý v prvej tretine narazil hlavou o mantinel po zákroku Hudsona Elynuika. Následne bol prevezený do nemocnice.

Disgusting hit from Elynuik that sends Jarret Tyszka head first into the boards, he's been given five and a game. pic.twitter.com/kCU7F1wnNv

— Scott Matla (@scottmatla) September 9, 2018

Tréner nádejí Canadiens Joel Bouchard nebol ani z jedného zo zákrokov nadšený, ale najviac ho hnevalo to, ako k previnilcom pristúpili jeho zverenci. Nikto sa totiž za svojich spoluhráčov nepostavil a Jonathan Aspirot i Elynuk zostali nepotrestaní.

„V oboch prípadoch sme neurobili nič. Dosť je dosť. Nikto z chlapcov na ľade nešiel za súpermi. Neakceptovateľné. Moji hráči boli varovaní. Nechcem, aby sa bili, ale musíte sa za seba navzájom postaviť. Nepodporujem násilie, ale nemôžeme to nechať len tak,“ poznamenal Bouchard, ktorého tím prehral oba zápasy.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 10. 09. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL