Krejčí tiež nepôjde do Číny. Do kempu Bruins prídu dvaja skúsení útočníci

Tím Boston Bruins v utorok prišiel s dvoma novinkami. Najskôr informoval o tom, že ďalší hráč nepocestuje na prípravné zápasy do Číny. Potom odhalil mená ďalších hráčov, ktorých pozval na skúšku do tréningového kempu.

K skupine, ktorá nepocestuje do Číny, sa v pondelok pridal český útočník David Krejčí. V jeho prípade však nie je dôvodom zdravie, ale komplikácie s vízami. Na tripe ho nahradí útočník Colby Cave.

Pripomeňme, že v Bostone okrem Krejčího zostanú aj Noel Acciari, Danton Heinen, Torey Krug, Sean Kuraly, Patrice Bergeron i kapitán Zdeno Chára.

Spoločnosť týmto hráčom budú v kempe robiť aj dvaja skúsení útočníci, ktorí akceptovali profesionálnu skúšobnú zmluvu - Lee Stempniak a Daniel Winnik.

Tridsaťpäťročný Stempniak odohral v minulej sezóne v drese Caroliny len 37 zápasov, v ktorých zaznamenal tri góly a šesť asistencií. V minulosti si za Boston zahral v ročníku 2015/16, v ktorom po výmene odohral 19 zápasov so ziskom troch gólov a siedmich asistencií.

O dva roky mladší Winnik zabojuje o riadnu zmluvu po tom, čo minulý ročník strávil v tíme Minnesoty. Za Wild odohral 81 zápasov, v ktorých zaregistroval 23 bodov za šesť gólov a 17 asistencií.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 11. 09. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL