Couturier dúfa, že si zahrá už aj v príprave

Center Sean Couturier vyjadril v utorok svoju nádej, že si v prípravnom období na seba oblečie zápasový dres tímu Philadelphia Flyers.

Dvadsaťpäťročný Kanaďan povedal, že by si rád zahral už v príprave po tom, čo korčuľoval v dvoch dňoch po sebe. V súčasnosti sa stále zotavuje zo zranenia dolnej časti tela, ktoré utrpel v augustovom charitatívnom zápase.

„Rád by som odohral pár zápasov, aspoň jeden alebo dva, aby som sa pred sezónou dostal do zápasového tempa. urobím to, čo mi povedia. Trochu ma krotia. Ja sa cítim skvelo, ale sme opatrní a berieme to deň po dni, aby sme sa uistili, že budem úplne zotavený,“ povedal Couturier.

Couturier sa mal po zranení z 10. augusta zotavovať 4-6 týždňov. Do tréningového kempu sa zapojí, ale zatiaľ nebude môcť chodiť do kontaktov a vykonávať všetky cvičenia. On samotný tvrdý, že by toho možno zvládol aj viac, ale chápe opatrný prístup do strany tímu.

„Máme ešte čas, aby sa to zotavilo a to je kľúčové. V sezóne by sme ho mali menej. Som len rád, že mám ten čas na zotavenie, a tak sa uistime, že budem v 100-percentnom stave, keď sa vrátim do hry,“ dodal finalista Selkeho trofeje.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 12. 09. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL