Ben Bishop sa pred kempom Stars cíti zdravo

Americký brankár Ben Bishop povedal, že sa cíti zdravo a v príprave na tréningový kemp Dallasu, ktorý odštartuje v piatok v Boise zo štátu Idaho, dával svojmu kolenu poriadne zabrať.

„Z toho kolena mám skvelé pocity. Mali sme tu aj dlhé dni, kedy sme na to tlačili skutočne dosť a necítil som žiadnu bolesť ani nič podobné,“ povedal Bishop pre klubový web.

„Nepredpokladám, že by mohlo dôjsť k nejakým komplikáciám. Už som sa vrátil na ľad, opäť sa pustil do práce. Zvykám si na zápasové tempo, na útoky a viac herných situácií. Nedá sa to však samozrejme porovnať so zápasom.“

Tridsaťjedenročný rodák z Denveru mal v minulej sezóne bilanciu 26-17-5 s 91,6% úspešnosťou zákrokov a priemerom 2,49 inkasovaného gólu na zápas. Koleno si zranil 5. marca, vynechal päť zápasov a znovu si ho vrátil 18. marca, v druhom zápase po návrate do akcie.

„Mal som počkať o trochu dlhšie. Ale v tom čase, pri tej pozícii v tabuľke, sme boli v situácii, kedy sme ten návrat potrebovali. Samozrejme, že by sa snažíte svojím spoluhráčom pomôcť, tak na to zatlačíte,“ skonštatoval Bishop, ktorý sa v lete zostal v Dallase a viac sa zameral na kondíciu a korčuľovanie.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 12. 09. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL