Chychrun vynechá začiatok kempu Coyotes

Talentovaný obranca Jakob Chychrun nebude prítomný na ľade v piatok, kedy jeho tím Arizona Coyotes otvorí svoj tréningový kemp. Hoci od 8. augusta už môže korčuľovať, jeho operované koleno nie je ešte dostatočne zotavené.

„Nebudeme s jeho návratom do akcie riskovať. Už znova korčuľuje a bude pokračovať v pokrokoch v súlade s plánom, ale zároveň sa nič nebude urýchľovať. Pôjde to tak rýchlo alebo tak pomaly, ako to pôjde,“ poznamenal pre The Athletic generálny manažér John Chayka.

Dvadsaťročný americký rodák si zranil koleno 4. apríla v zápase proti Calgary a nasledujúci týždeň podstúpil operáciu. Operáciu kolena absolvoval aj v auguste 2017, aby následne vynechal prvých 29 zápasov minulej sezóny. Kedy by sa mohol vrátiť do plnohodnotnej práce teraz, je nejasné.

„Ja som pripravený. Je to už len otázka toho, kedy bude tím pripravený má nasadiť do akcie. Nebudem však nahnevaný, ak by si dali na čas,“ povedal Chychrun, ktorý v 50 zápasoch minulej sezóny zaznamenal 14 bodov (4+10) pri priemernom čase 20:15.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 13. 09. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL