Bergeron v úvode kempu nebude môcť korčuľovať

Hviezdny útočník Patrice Bergeron vedel, že po operácii slabín by mohol byť v úvode tréningového kempu Bostonu limitovaný, ale problémy s chrbticou by mohli jeho návrat do všetkých aktivít ešte oddialiť.

Tridsaťtriročný kanadský center vo štvrtok prezradil, že ho tento týždeň začali trápiť bolesti chrbta, pre ktoré nebude môcť pri piatkovom otvorení kempu Bruins korčuľovať.

„V piatok nepôjdem naplno. Trápia ma momentálne bolesti chrbtice, takže týmto spôsobom je to pre mňa trochu komplikácia. Stále však mierim za rovnakým termínom návratu – koniec kempu a začiatok základnej časti. Na tom sa nič nezmenilo,“ povedal Bergeron pre klubový web.

„Niekedy sa stávajú aj takéto veci. Bolo mi povedané, že keď má človek problémy so slabinami a bedrami, tak tiež prídu aj nejaké problémy s chrbtom. Je to malá komplikácia, ale inak sa teším na to, ako sa budem budúci týždeň cítiť dobre.“

Na tréningy na ľade nie sú pripravení ani obranca Torey Krug, ktorý sa stále nezotavil zo zlomeniny členka, a útočník Noel Acciari, ktorý má za sebou operáciu prietrže.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 14. 09. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL