Boeser a Canucks budú rokovať o novej zmluve až po sezóne

Útočník Brock Boeser a tím Vancouver Canucks sa v lete na novej zmluve nedohodli. Dohodli sa však na tom, že teraz je ten správny čas na to, aby rozhovory prestali a nepokračovali skôr ako po sezóne.

Generálny manažér Canucks Jim Benning vo štvrtok povedal, že dvadsaťjedenročný útočník, ktorý vstupuje do posledného roka nováčikovskej zmluvy, sa chce teraz koncentrovať plne na svoje výkony na ľade.

„Mal som v lete veľa dobrých rozhovorov s Benom Hankinsonom, jeho agentom. Rád hrá vo Vancouveri a chce tu byť dlhodobo, ale myslím si, že sme sa obaja zhodli, nech odohrá posledný rok svojej nováčikovskej zmluvy a na konci sezóny si znova sadneme a pokúsime sa dohodnú na dlhodobej zmluve,“ povedal Benning.

„Neviem, aké to budú nakoniec čísla, ale ja sa budem teraz starať len o moju hru. Ak by sa aj rozprávali cez sezónu s mojím agentom, ja o tom aj tak nebudem vedieť. Mojím cieľom je koncentrovať sa na sezónu a zmluvu budem riešiť po jej skončení,“ dodal samotný hráč.

Boeser skončil predošlý ročník predčasne pre problémy s chrbtom. Tiež ho od februára trápilo zranenie zápästia. Z oboch zranení je však už zotavený. V novej sezóne sa bude pokúšať vylepšiť svoje čísla z poslednej sezóny, v ktorej strelil 33 gólov a pridal 27 asistencií v 71 zápasoch. V novej sezóne ho však bude čakať aj väčšia pozornosť súperov.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 14. 09. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL