Navrátilec Van Riemsdyk bude chýbať Letcom dlhý čas

Zlá správa pre fanúšikov Philadelphie prišla v pondelok priamo od manažmentu klubu. Útočník James van Riemsdyk si pre zranenie dolnej časti tela nezahrá päť až šesť týždňov.

Dvadsaťdeväťročný rodák z amerického New Jersey sa zranil v prvej tretine sobotného zápasu proti Coloradu, v ktorom stihol odohrať len päť a štvrť minúty. Pri snahe vyhodiť puk ho ním obranca Avalanche Mark Barberio trafil do kolena.

Odporúčame:
Philadelphii sa zranila veľká letná posila + video

Van Riemsdyk sa vrátil do Philadelphie po šiestich sezónach v Toronte. V lete s Flyers podpísal ako voľný hráč päťročný kontrakt. V prvom zápase proti Vegas zaznamenal jednu asistenciu. V sobotu bodovať nestihol.

V prípravnom období si van Riemsdyk udržiaval priemer bodu na zápas, keď v štyroch stretnutiach zaznamenal gól a tri asistencie. Najbližšie sa v akcii ukáže najskôr 10. novembra. Dovtedy Flyers odohrajú 14 zápasov.

Na pondelkovom tréningu bol do základnej zostavy pridaný Jordan Weal, ktorý bol v prvých dvoch dueloch zdravým náhradníkom. Korčuľoval v treťom útoku s Wayneom Simmondsom a Michailom Vorobievom.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 09. 10. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL