Päť tímov, do ktorých by mohol byť Nylander vymenený

Už len týždeň nás delí do stredu novembra. Odvtedy nás zase len 15 dní bude deliť od momentu, dokedy bude môcť William Nylander podpísať novú zmluvu tak, aby si v tejto sezóne mohol ešte zahrať. Rokovania s Torontom pritom stále stagnujú.

Práve pre ubiehajúci čas a zanedbateľné pokroky v rokovaniach sa každým dňom zvyšuje pravdepodobnosť, že sa Maple Leafs rozhodnú zmeniť názor a vyskúšajú švédskeho útočníka vymeniť. Rory Boylen zo Sportsnet v tejto súvislosti pripravil zoznam piatich tímov, ktoré by mohli byť potenciálnymi partnermi vo výmene:

1. Carolina Hurricanes – tento tím je najzrejmejším obchodným partnerom pre Toronto, ktoré potrebuje obrancu, kým Carolina útočníka. Maple Leafs by mohli poškuľovať po hráčoch ako Justin Faulk, Brett Pesce či Valentin Zykov.

2. Los Angeles Kings – Kings by chceli hrať rýchlejší a útočnejší hokej, čo sa im však príliš nedarí. Nylander by ich mohol pomôcť nakopnúť. Navyše, má potenciál byť dobrým centrom, vďaka čomu by mohol nahradiť Jeffa Cartera. Toronto by mohli zaujať hráči ako Jake Muzzin, Tanner Pearson, Kale Clague ši Rasmus Kupari.

3. Philadelphia Flyers – oranžovo-čierni nezažívajú štart sezóny, aký by chceli. Sú síce trpezliví, ale ak by bol Nylander k dispozícii, mohol by ich zaujať. Torontu by zase mohli padnúť do oka Shayne Gositisbehere, Travis Sanheim, Philippe Myers či Robert Hagg.

4. Minnesota Wild – dobrý vstup do sezóny znižuje pravdepodobnosť, že by sa Wild odhodlali k výmene, ale nový generálny manažér Paul Fenton by mohol byť ochotný urobiť prvú veľkú výmenu. Minnesota starne a Nylander by za to stál. Maple Leafs by mohli poškuľovať po Jonasovi Brodinovi, Jaredovi Spurgeonovi či Mattovi Dumbovi.

5. Anaheim Ducks – Ducks sa trápia a potrebujú oživiť ofenzívu. Už po poslednom play-off hovoril Bob Murray o tom, že tím musí byť rýchlejší. V lete pritom nikoho, kto by ho v tomto smere zlepšil, nezískal. Kto by mohol zaujať Toronto? Brandon Montour, Josh Manson, Josh Mahura, Troy Terry či Max Jones.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 08. 11. 2018 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL