Čo sa stane, keď Tatar vyšle v zápase na bránu šesť striel?

Tomáš Tatar strelil v utorkovom zápase proti Rangers dva góly a vytvoril niekoľko ďalších šancí pre svoj tím, ktorý však prehral 3:5. Inak sa mu však v zápasoch, v ktorých na bránu vyšle šesť striel, celkom darí.

Klubová stránka si to tiež všimla a poukázala na to, že dvadsaťsedemročný Dubničan odohral v NHL 10 zápasov, v ktorých na súperovho brankára vystrelil šesťkrát. V siedmich z týchto duelov sa presadil aj strelecky.

V utorok rozsvietil svetlo za bránou dokonca dvakrát, čo sa mu v týchto vybraných desiatich zápasoch stalo už štyrikrát. A hoci Canadiens v poslednom zápase prehrali, inak jeho tímy v takýchto dueloch vyhrali šesťkrát.

Tatar je hráčom Montrealu len od tejto sezóny, no v utorok neskóroval v novom drese dvakrát premiérovo. V tejto sezóne sa mu to podarilo 13. októbra proti Penguins. A aj v tom zápase vyslal na bránu šesť striel.

Ak by sme hľadali pre Tatara šťastné číslo v súvislosti so strelami, šesť by mohlo byť to pravé. Aj vďaka dvom takýmto streleckým výkonom má po 15 zápasoch na konte päť gólov a osem asistencií.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 08. 11. 2018 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL