McAvoya potrápila infekcia. Dúfa, že stihne zápas proti Torontu

Obranca Charlie McAvoy sa v stredu pripojil k tréningu tímu Boston Bruins a kompletne ho absolvoval po prvýkrát od odohrania svojho posedného zápasu. Jeho nádejou je, že stihne zápas proti rivalovi z Toronta.

McAvoy hral naposledy 23. decembra a vo štvrtok, keď Bruins hostia Washington, vynechá siedmy zápas po sebe pre infekciu v nohe. Dúfa však, že sa vráti do akcie v sobotu proti Maple Leafs.

Dvadsaťjedenročný Američan prezradil, že jeho problémy sa začali 17. decembra, keď ho v zápase proti Montrealu trafil do nohy puk pri blokovaní strely. Cez bolesť odohral štyri zápasy, ale počas vianočnej prestávky sa na nohe vyskytla infekcia.

„Mal som poškodenú kožu vo vnútri korčule. Mal som to aj zašité. Hral som s tým do Vianoc a bol som nadšený, že to cez prestávku doliečim, no nanešťastie som 24. a 25. decembra začal vidieť prejavy infekcie. Mohlo to byť aj horšie, ale mám šťastie, že sa o to doktori postarali tak dobre,“ povedal McAvoy, ktorý s návratom na ľad čakal až na dobratie antibiotík.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 10. 01. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL