Seabrook odmieta špekulácie: Nikto z tímu ma neoslovil

Skúsený obranca tímu Chicago Blackhawks, Brent Seabrook, tvrdí, že ho nikto z vedenia tímu neoslovil so žiadosť o vzdanie sa klauzuly, ktorá tímu bráni v jeho výmene bez jeho súhlasu.

Tridsaťtriročný Kanaďan tak v pondelok reagoval na informácie, ktoré sa šírili v posledných dňoch o tom, že ho Blackhawks oslovili s tým, či by bol ochotný sa predmetnej klauzuly vzdať a on im nevyhovel.

„Nebol som nikým oslovený,“ povedal Seabrook. „Neviem, odkiaľ tie správy prichádzajú. Ja som asi posledný človek, ktorý by to vedel. Nebol som oslovený ani som sa s nikým nerozprával, takže pre mňa sú tie správy novinkou.“

Aká by bola jeho odpoveď, ak by bol oslovený?

„Nerozmýšľal som o tom. Asi by som sa s tým vyrovnával vtedy, keď by ten deň prišiel. Momentálne sa koncentrujem na snahu pomôcť tímu dostať sa do play-off. O tom teraz premýšľam,“ odvetil Seabrook.

Elliotte Friedman z televízie Sportsnet aj v pondelok informoval, že Blackhawks komunikujú s ostatnými tímami o potenciálnej hodnote Seabrooka na prestupovom trhu. Zároveň povedal, že minimálne raz počas sezóny došlo aj k stretnutiu medzi tímom, hráčom a agentom.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 05. 02. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL