Koľko toho chce Columbus za Panarina? Toľko, že tímy zostali v šoku

Ostro sledovaným hokejistom pred prestupovou uzávierkou je Artemij Panarin. Hviezdny útočník Blue Jackets daj jasne najavo, že plánuje otestovať trh s voľnými hráčmi a je zrejmé, že Columbus opustí. Vyzerá to pritom tak, že ešte pred 25. februárom.

Odporúčame:
Panarin mení agenta. V lete chce byť voľným hráčom

Je pochopiteľné, že tím z Ohia sa pokúsi využiť príležitosť a získať za takúto hviezdu čo možno najviac. Súčasná cena je však taká, že z toho boli záujemcovia v šoku. Podľa Pierra LeBruna z TSN sa to týkalo Nashvillu a Bostonu, ktorí by ho veľmi radi získali.

Nie je potvrdené, čo také Blue Jackets za Panarina, ktorému 1. júla vyprší zmluva, požadujú, ale Fluto Shinzawa z The Athletic tvrdí, že podľa jedného zdroja ide o voľbu v prvom kole draftu, veľkú nádej do budúcna a mladého hráča.

Z pohľadu Bostonu by to podľa neho mohlo znamenať okrem draftovej voľby aj útočníka Trenta Frederica a buď centra Ryana Donata, alebo obrancu Urha Vaakanainena.

Tímy sú frustrované vysokou cenou, ale stále máme dva a pol týždňa do konca prestupového obdobia a ako bude čas plynúť, tak by sa mala znižovať aj cena. Tú by pritom mohla ešte znížiť zväčšená konkurencie, ak by sa s Ottawou na zmluve nedohodli Mark Stone a Matt Duchene. Tímy sú preto zatiaľ trpezlivé.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 09. 02. 2019 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL