Flames sa už dohodli na získaní Zuckera. Potom prišlo sklamanie

Jason Zucker v utorok strelil gól, ktorým pomohol Minnesote k výhre nad Winnipegom. Nechýbalo však veľa a v utorok už nemusel byť členom Wild. Tí sa totiž dohodli s Calgary na výmene tohto útočníka.

Zuckerovo meno sa spájalo s odchodom zo St. Paul ešte v deň prestupovej uzávierky. Nakoniec však vymenený nebol, hoci dohoda už bola na stole. Nakoniec však neprešla Centrálnym registrom NHL a oba tímy zostali sklamané. Extrémne nahnevaný bol podľa Darrena Dregera najmä generálny manažér Flames Brad Treliving.

„Myslím si, že to bola vec načasovania. Nemám však k dispozícii všetky informácie z Calgary,“ povedal Dreger. „Nehovoril som s Bradom Trelivingom priamo, ale bolo mi povedané, že zúril. Či to bolo mierené smerom k Minnesote, či to bolo mierené na niečo interné, či to bolo mierené na ligu...“

„Centrálny register bol preťažený, takže to bol možno problém len s tým, že čakanie bolo príliš dlhé. Normálne, keď výmena čaká tak dlho na odobrenie, tak ju stále berú tak, že bola predložená včas, len si musí prejsť tým procesom. Pokúsime sa zistiť viac, o čo išlo, ale viem, že Calgary tým nebolo ani trochu nadšené.“

Flames, ktorý vedú Západnú konferenciu, napokon získali pred prestupovou uzávierkou len obrancu Oscara Fantenberga, ktorý už má za sebou po odchode z Los Angeles debut v drese kanadského tímu.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 28. 02. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL