Výmena Taylora Halla? Generálny manažér Devils ju nikdy nezvažoval

Generálny manažér tímu New Jersey Devils, Ray Shero, vo štvrtok povedal, že záujemcovia o služby Taylora Halla by neuspeli, pretože výmenu hviezdneho útočníka ani v jednom bode pred prestupovou uzávierkou nezvažoval.

Na otázku, ako veľmi zvažoval výmenu najužitočnejšieho hráča minulej sezóny, odvetil bez servítky: „Menej ako sk****ná nula. Nula percent. Niekto sa ma to opýtal dva týždne pred uzávierkou. Žiadna šanca. Žiadna. Len aby som to ujasnil.“

Hall sa v skutočnosti ani neobjavoval v špekuláciách o možnej výmene. Jeho zmluva však vyprší po budúcej sezóne, a tak práve v nej by sa mohli špekulácie objavovať, ak by sa s ním New Jersey nedohodlo na novej zmluve.

Dvadsaťsedemročný Kanaďan môže podpísať novú zmluvu najskôr 1. júla a je zrejmé, že si finančné polepší oproti šiestim miliónom amerických dolárov, ktoré zarába aktuálne. Majiteľ Kosh Harris však už avizoval, že pre jeho tím je zotrvanie Halla najvyššou prioritou.

Hall odohral v aktuálnej sezóne len 33 zápasov, v ktorých zaznamenal 37 bodov. Od 27. decembra nehral pre zranenie kolena, s ktorým išiel nedávno na operáciu. Momentálne nie je jasné, či si ešte v tejto sezóne zahrá.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 08. 03. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL