James van Riemsdyk strelil druhý hetrik v ročníku proti bývalému tímu + video

Americký útočník James van Riemsdyk strelil v piatkovom zápase proti Torontu tri góly, ale ani tie nepomohli k víťazstvu Philadelphie, ktorá pritom viedla už o tri góly.

Flyers viedli v 34. minúte už 5:2 a v tom čase mal rodák z New Jersey na konte dva góly. Tretí pridal v 59. minúte, keď upravoval stav na konečných 6:7. Spečatil tým svoj druhý hetrik v sezóne a piaty v kariére. Mrzelo ho však, že neprišiel pri výhre, ktorá by tímu pomohla s postupovými nádejami.

„Najdôležitejšie je, že vzhľadom na naše postavenie v tabuľke nemáme priestor na zaváhania, takže z tohto pohľadu to je sklamanie, ale musíme sa pohnúť ďalej a s tým, čo je v hre, byť pripravení na nedeľu,“ povedal van Riemsdyk, ktorého tím sa snaží zmazať stratu na play-off.

„Dostávate sa do bodu, v ktorom vám už v zásobníku zostáva len určitý počet guliek. Musíme zažiť veľmi dobrú sériu na to, aby sme sa dostali na postupovú pozíciu.“

Niekdajší hráč Maple Leafs má po piatku na konte 24 gólov. V aktuálnej sezóne odohral 55 zápasov, v ktorých si dokopy pripísal 41 bodov. V tíme je druhým najlepším strelcom a piatym najproduktívnejším hráčom.




Autor: Jozef Struhár | Vydané: 16. 03. 2019 | Rubrika: Video


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL