Chiropraktik Chára nebol po štvrtkovom dueli spokojný + foto

Bostonu sa dva dni po vyradení Toronta podarilo vyhrať tretí zápas po sebe, keď otvoril sériu proti Columbusu výhrou 3:2. Aj napriek nej však nebol kapitán tímu, Zdeno Chára, práve najspokojnejší.

O triumfe rozhodol po peknej prihrávke Marcusa Johanssona v šiestej minúte predĺženia Charlie Coyle, ktorý tiež vyrovnával stav zápasu necelých päť minút pred koncom tretej tretiny. Bruins v nej totiž prehrávali 1:2, keď si neudržali tesné vedenie z prvej tretiny.

„Určite sú tam aspekty hry, ktoré musíme trochu upraviť. Zajtra sa na to pravdepodobne pozrieme. Je tu priestor na zlepšenie. Našli sme však spôsob, ako sa vrátiť do zápasu. Bojovali sme, vynútili sme predĺženie a tam to chlapci zahrali pekne. Vždy je však priestor na zlepšenie,“ povedal Chára.

Kým v predošlej sérii Bostonu úvodný duel nevyšiel a trikrát musel doťahovať stratu, tentokrát vyšiel vstup do druhého kola lepšie. Columbus sa však rozbiehal pomaly a miestami ukazoval, že by mohlo ísť o ďalšiu vyrovnanú sériu. Preto to s radosťou netreba preháňať.

„Každý zápas je dôležitý. Vyhrali sme prvý zápas, ale zajtra musíme prebrať niektoré veci, aby sme boli pripravení na zápas číslo dva,“ poznamenal Chára.

Trenčiansky rodák sa v play-off prezentuje fyzickou hrou a neraz si štuchne do súperových hráčov. Výnimkou nebol ani štvrtok, keď sa fotografovi agentúry AP podaril skvelý záber. Mark Divver okamžite s dávnou humoru hovoril o zákroku chiropraktika:

Zdena Chara performs a chiropractic adjustment on Oliver Bjorkstrand. [AP / Charles Krupa] pic.twitter.com/c4L6CbgMx0

— Mark Divver (@MarkDivver) 26. apríla 2019



Autor: Jozef Struhár | Vydané: 26. 04. 2019 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL