Sharks chcú hodiť frustráciu za hlavu. Podarí sa Blues zvrat?

Finále Západnej konferencie sa presunulo do Missouri, kde bude tretí zápas série hostiť St. Louis. Tomu sa podarilo v druhom zápase v San Jose vyrovnať stav série na 1:1. Teraz bude mať doma šancu prikloniť misky váh na svoju stranu.

Sharks budú proti takémuto scenáru. Hoci ich frustrovalo, že sa im nedarí podať dva dobré výkony po sebe, vedia, že už v takejto situácii boli a nakoniec to dopadlo v ich prospech. Musia však nájsť spôsob, akým si udržia výkonnosť na vyššej úrovni.

„Nemyslím si, že sme už odohrali dva zápasy po sebe s dobrým výkonom, čo je frustrujúce. Ukázali sme dobrú hru, ukázali sme, že sme veľmi dobrý tím, ale tiež sme ukázali aj opak. V poslednom zápase sme mali šancu viesť 2:0, no nehrali sme dobre. Teraz tak budeme musieť hrať u súpera,“ povedal Logan Couture, ktorý v predošlom zápase strelil oba góly.

St. Louis nemohlo ani vo víťaznom zápase počítať s produktivitou svojich najväčších hviezd, ale opäť sa ukázalo, aké je cenné, keď má vaše mužstvo kvalitnú hĺbku. Blues veria, že im to pomôže aj v domácich dueloch.

„Takto sme vybudovaní. Takto to s nami bolo v podstate v celej sezóne, spodné útoky bodovali a hráči vedeli vykročiť vpred. Nemali sme veľa 20-gólových strelcov a nazbierali sme 99 bodov,“ poznamenal Brayden Schenn.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 15. 05. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL