Rozlúčka so San Jose? Erik Karlsson poďakoval Sharks i ich fanúšikom

Či Erik Karlsson zotrvá v tíme San Jose Sharks, jasné stále nie je. Náznak toho, že by sa fanúšikovia mali radšej pripraviť na jeho odchod, prišiel v piatok, keď im hviezdny obranca poďakoval cez sociálnu sieť.

„Ďakujem celej organizácii San Jose Sharks, fanúšikom a hlavne spoluhráčom. Bola to skvelá jazda, ktorá skončila príliš skoro. Vytvorilo sa však mnoho skvelých spomienok. Celá Oblasť zátoky sa ku mne a mojej rodine správala špičkovo a s rešpektom. Ďakujem vám,“ napísal na Twitter.

Karlsson deň predtým povedal, že žije v prítomnosti a že ešte nerozmýšľal o svojej budúcnosti. Už vtedy sa však z jeho slov dalo vycítiť skôr to, že by chcel v lete otestovať trh s voľnými hráčmi, ktorý sa ho bude týkať prvýkrát v kariére.

Čoskoro dvadsaťdeväťročný Švéd bol vymenený Ottawou do San Jose v septembri. V základnej časti odohral pre zranenia len 53 zápasov, v ktorých dokázal nazbierať 45 bodov. Po play-off, v ktorom pridal 16 bodov v 19 dueloch, tréner Peter DeBoer prezradil, že bol Karlsson v celom ročníku zdravý len zhruba šesť týždňov.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 25. 05. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL