Toronto je mimoriadne aktívne na prestupovom trhu

Generálny manažér tímu Toronto Maple Leafs bude jedným z tých najaktívnejších počas týchto týždňov. Už teraz podľa informácií Stevea Simmonsa z denníka Toronto Sun neúnavne pracuje na dvoch frontoch.

Kyle Dubas je podľa neho „mimoriadne aktívny“ na prestupovom trhu a zároveň sa snaží podpísať do konca mesiaca novú zmluvu s útočníkom Mitchom Marnerom, z ktorého sa 1. júla môže stať obmedzený voľný hráč.

Simmons tvrdí, že Maple Leafs s ostatnými tímami určite komunikujú o možných výmenách útočníkov Kasperiho Kapanena a Patricka Marleaua. Možné pritom je, že je v hre aj útočník Connor Brown.

U Browna však od svojich zdrojov dostával Simmons protichodné informácie. Niektoré mu tvrdia, že by ho Toronto rado vymenilo, iné zase, že Maple Leafs nemajú o jeho výmenu záujem.

Dubas sa na nedostatok práce sťažovať nemôže, pretože okrem novej zmluvy pre Marnera musí myslieť aj na podpis novej zmluvy s Andreasom Johnssonom, potenciálne Kapanenom a na posilnenie obrany, ktoré by mohlo zahŕňať aj udržanie si Jakea Gardinera. Pri obmedzenom priestore v platovom rozpočte je to pre neho najväčšia výzva v jeho mladej kariére.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 10. 06. 2019 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL