Canucks sa spájajú s príchodom Zuckera i Lucica

Tím Vancouver Canucks by mohol v lete urobiť nejakú výmenu. Dokonca sa v ostatných dňoch špekulovalo o tom, že sú v hre minimálne výmeny s dvoma tímami.

Mike Halford z rádia TSN 1040 tvrdí, že kanadský tím má veľký záujem o útočníka Minnesoty Jasona Zuckera, pričom na stole už bolo aj viacero ponúk na výmenu.

Zucker je typ krídelníka do prvej šestky útočníkov, o ktorom generálny manažér Canucks, Jim Benning, otvorene povedal, že by chcel v lete získať. V každej z ostatných troch sezón pokoril métu 20 gólov a pred dvoma rokmi ich strelil 33.

Zaujímavá je informácia, s ktorou prišiel Patrick Johnston z Vancouver Sun. Podľa neho si Wild za Zuckera vypýtali útočníka Brocka Boesera, na čo sa mal Benning do telefónu zasmiať a potom položiť.

Darren Dreger z televízie TSN zase informoval, že Canucks by mohli byť v kontakte aj s tímom Edmonton Oilers. Tieto dva tímy by mohli medzi sebou urobiť výmenu skúsených útočníkov, ktorým by potenciálne mohla pomôcť zmena prostredia.

Canucks by mohli byť partnerom pre potrebnú výmenu Milana Lucica, kým Oilers by mohli za neho prijať Louia Erikssona. Príchod Švéda do Alberty by dával zmysel z toho pohľadu, že novým trénerom Edmontonu je Dave Tippett, ktorý ho pozná z Dallasu. Lucic by sa zase hodil mladému tímu Canucks, ktorému by dodal skúsenosti i tvrdosť.

Dreger pripomína, že Lucicova zmluva má v platnosti o jeden rok navyše, a tak by zrejme Edmonton ešte musel niečo navyše do výmeny pridať.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 10. 06. 2019 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL