Sharks sa stále snažia prehovoriť Erika Karlssona k zotrvaniu

Trh s voľnými hráčmi sa otvorí 1. júla a bude na ňom niekoľko veľkých mien. Tím San Jose Sharks dúfa, že medzi nimi nebude Erik Karlsson, s ktorým sa naďalej snaží dohodnúť na novej spolupráci.

Kevin Kurz z The Athletic informuje, že kalifornský klub naďalej pracuje na predĺžení zmluvy s hviezdnym obrancom, ktorý prišiel do San Jose pred štartom sezóny 2018/19 z Ottawy.

Karlsson sa po skončení sezóny, v ktorej si zahral vo finále Západnej konferencie, nevyjadroval konkrétne o svojej možnosti a nechával si všetky možnosti otvorené.

Sharks dúfajú, že ho presvedčia kvalitou zostavy, príjemným prostredím i podmienkami zmluvy. Podľa Kurza by potenciálna ponuka mohla zahŕňať podobnú zmluvu, akú minulý rok podpísal Drew Doughty s Los Angeles – osemročnú za 88 miliónov amerických dolárov.

Pre generálneho manažéra Douga Wilsona bude leto rušné, pretože bude musieť podpísať nové zmluvy aj s ďalšími hráčmi. Okrem iných, neobmedzeným voľným hráčom by mohol byť kapitán Joe Pavelski, obmedzenými voľnými hráčmi napríklad Timo Meier či Kevin Labanc.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 14. 06. 2019 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL