Pripravuje sa offer sheet pre Marnera? Vraj si na neho brúsi zuby Lamoriello

Hviezdny útočník Mitch Marner je stále obmedzeným voľným hráčom a jeho tím Toronto Maple Leafs nie je vzhľadom na platový strop v najlepšej pozícii. Aj preto opäť zintenzívňujú reči o možnej offer sheet.

Tou sa už počas tohto leta prezentoval Montreal, ktorý sa snažil takýmto spôsobom uchmatnúť Caroline útočníka Sebastiana Aha. A hoci Hurricanes formálne ešte ponuku nedorovnali, už teraz je známe, že tento pokus Canadiens nevyšiel.

Teraz by sa však k niečomu podobnému mohli odhodlať „Ostrovania“ z New Yorku, ktorých generálny manažér Lou Lamoriello v minulosti pracoval pre Toronto.

Špekuluje sa, že by ešte Islanders chceli urobiť na trhu niečo veľké po tom, čo prehrali boj o Artemija Panarina. Mike Kelly z TSN dokonca tvrdí, že veľmi reálnou možnosťou je offer sheet a najpravdepodobnejším cieľom práve Marner.

Ako prvý o blížiacej sa možnosti offer sheet pre Marnera prišiel David Pagnotta. Na neho ešte nadviazal Joey Vendetta zo Sportsnet, ktorý povedal, že by sa ponuka mohla vyšplhať na sumu 12,5 milióna amerických dolárov. On však, na rozdiel od Kellyho, nešpecifikoval žiaden tím.

Okrem newyorského tímu sa pritom v boji o Marnera spomínajú aj iné tímy. Kyle Cantlon medzi ostatných kandidátov zaradil napríklad New Jersey, Buffalo a Philadelphiu.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 06. 07. 2019 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL