Rangers sa snažia vytvoriť viac miesta pod stropom

Rangers mali rušné leto, keď cez výmenu získali Jacoba Troubu, z druhého miesta draftovali Kaapa Kakka a k spolupráci presvedčili aj najlepšieho voľného hráča Artemija Panarina. Práca na Manhattane však ešte neskončila.

Generálny manažér Jeff Gorton potrebuje ešte podpísať novú zmluvu s Troubom, ktorého arbitrážne konanie je naplánované na 25. júla. Brett Cyrgalis z denníka New York Post informuje, že Gorton hľadá spôsoby, ako pre túto misiu vytvoriť viac priestoru pod platovým stropom.

Cyrgalis tvrdí, že sa ho newyorský tím pokúsi vytvoriť výmenou útočníkov Pavla Bučneviča a Vladislava Namestnikova, ktorých ponúkol tímom na predaj. Dodal tiež, že Gorton stále nemá jasno v tom, čo urobí s krídelníkom Chrisom Kreiderom, ktorému o rok končí zmluva.

Rangers majú momentálne k dispozícii viac ako 7 miliónov amerických dolárov pre budúcu sezónu, pričom okrem Troubu potrebujú zmluvu aj Bučnevič, Brendan Lemieux a Tony DeAngelo. Samotný Trouba by pritom mohol, podľa Larryho Brooksa, zabrať pri dlhodobej zmluve 7,5 až 8 miliónov amerických dolárov.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 17. 07. 2019 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL