Kedy sa Williams rozhodne? Možno už tento týždeň

Skúsený útočník Justin Williams sa stále nerozhodol o tom, či bude pokračovať vo svojej kariéry alebo zavesí klinec na korčule. Už čoskoro by sme však jeho rozhodnutie mohli spoznať. Pre The News & Observer to povedal tréner tímu Carolina Hurricanes.

Williams sa stal 1. júla neobmedzeným voľným hráčom po tom, čo mu vypršal dvojročný kontrakt v hodnote 9 miliónov amerických dolárov. Tridsaťsedemročný veterán pomohol v uplynulej sezóne ako kapitán priviesť Hurricanes do finále konferencie. V základnej časti nazbieral 53 bodov (23+30) v 82 dueloch, v play-off ďalších sedem (4+3) v 15 stretnutiach.

„Myslím si, že sa približuje k tomu, aby urobil rozhodnutie. Viem to. Očakával by som, že niečo budeme počuť, už určite, ak nie tento týždeň, tak veľmi skoro. Samozrejme, musíme to vedieť aj my,“ povedal Rod Brind’Amour, ktorého tím otvorí tréningový kemp 12. septembra.

„Viem, že sa rozprával s množstvom ľudí. Rozprávali sme sa o tom aj my. Rozprával sa s množstvom iných ľudí, ktorí nedávno skončili s hraním, aby spoznal ich myšlienky. Určite si na to zobral viac času, pretože chce urobiť správne rozhodnutie. Nás už však pomaly tlačí čas.“


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 22. 08. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL