Aký kontrakt by chcel podpísať Brock Boeser?

Ben Kuzma z denníka Vancouver Province prišiel vo štvrtok s informáciou o tom, akú zmluvu by chcel pre svojho klienta Brocka Boesera získať agent Ben Hankinson.

Ak by sa mohli jeho túžby naplniť, dvadsaťdvaročný americký útočník by s Canucks podpísal štvorročnú zmluvu v hodnote 7 miliónov amerických dolárov ročne.

Štvorročný kontrakt za 28 miliónov amerických dolárov by bol o štyri milióny dolárov lukratívnejší, ako podpísal pri rovnakej dĺžke Timo Meier so San Jose. Práve k nemu a Kyleovi Connorovi prirovnal Boesera generálny manažér Vancouveru Jim Benning.

„To sú mená, ktoré využívame. Boeserov kemp je rozumný a naďalej pokračujeme v rozhovoroch, aby sme sa dostali na jednu loď. Dúfam, že sa na niečom dohodneme pred kempom, ale ešte k tomu nie sme blízko,“ povedal Benning v pondelok.

Boeser zaznamenal 26 gólov a 56 bodov v 69 zápasoch minulej sezóny. Pri jeho bodovom priemere by mal pri 82 zápasoch na konte 66 bodov, čím by sa vyrovnal práve Meierovi a Connorovi.

Canucks majú momentálne pod platovým stropom voľných zhruba 5 miliónov amerických dolárov a novú zmluvu potrebuje aj Nikolaj Goldobin. Ďalšie 3 milióny dolárov by tím mohol získať zapísaním Antoinea Roussela na listinu dlhodobo zranených hráčov.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 23. 08. 2019 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL