Črtá sa hviezdna svadba: P.K. Subban sa zasnúbil

Obranca tímu New Jersey Devils P.K. Subban a jeho partnerka, bývala hviezdna lyžiarka Lindsey Vonnová, oznámili radostnú novinku – pár, ktorý spolu začal chodiť v júni 2018, sa zasnúbil.

„Mal som prsteň a povedal som si – vieš čo, urobím to doma. Všetko sa v ten deň zišlo dokopy. Každý hovorí, že mali hviezdy tú pravú polohu, v skutočnosti však bol práve spln. Mal som obavy, pretože som vedel, že bude chcieť byť pekne oblečená a nie v pyžame. A tak sa aj stalo, mala práve obchodné stretnutie, takže bola pekne vystrojená,“ povedal Subban pre Vogue.

Vonnová povedala, že so svadbou sa ponáhľať nebudú a že momentálne sa koncentrujú na to, aby sa Subban pripravil na blížiacu sa sezónu v NHL. Tá bude jeho prvá v New Jersey, do ktorého bol v lete vymenený z Nashvillu.

„Chcem si len užívať ten moment a zasnúbenie. Veľmi sa so svadbou neponáhľame. Závisí to od jeho hracieho rozpisu a od toho, kedy budeme mať čas, aby sme si k tomu sadli a prešli si to. Nechcem ho stresovať, pretože má pred sebou veľkú sezónu,“ povedala Vonnová, ktorá rada svojej polovička pomôže aj s prípravou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I always have your back babe! #teamwork

Príspevok, ktorý zdieľa L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn),




Autor: Jozef Struhár | Vydané: 24. 08. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL