Marleau sa v tejto sezóne do San Jose nevráti

Skúsený útočník Patrick Marleau sa v tejto sezóne nevráti do tímu San Jose Sharks. V stredu o tom informovala kanadská televízia Sportsnet.

Veteránov agent Pat Brisson podľa Elliottea Friedmana povedal, že v súčasnosti sa Marleau a Sharks k sebe nehodia a jeho klient bude hľadať príležitosti pokračovať v kariére niekde inde v rámci NHL.

Marleau, ktorý koncom budúceho týždňa oslávi 40. narodeniny, aj v stredu korčuľoval v tréningovom zariadení Sharks ako neobmedzený voľný hráč. Na sebe mal dres Maple Leafs.

Marleau continues to skate at Sharks ice in a Maple Leafs sweater. Everyone else today was in teal pic.twitter.com/Gws0tTDzvO

— Kevin Kurz (@KKurzNHL) 4. septembra 2019

Marleau odohral za Sharks 19 sezón predtým, ako v roku 2017 podpísal trojročnú zmluvu s Torontom. To ho v lete vymenilo do Caroliny, ktorá ho vykúpila z posledného roka kontraktu.

Druhý draftovaný hráč v roku 1997 odohral v minulej sezóne 82 zápasov so ziskom 37 bodov (16+21). V kariére už má za sebou 1657 duelov, v ktorých strelil 551 gólov a nazbieral dokopy 1166 bodov.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 05. 09. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL