Bergeron tvrdí, že bude na štart sezóny pripravený

Hviezdny center bostonských Medveďov Patrice Bergeron očakáva, že bude v základnej zostave, keď jeho mužstvo vykorčuľuje na prvý zápas sezóny. Priznal však, že v úvode tréningového kempu by mohol byť ešte pre zranenie slabín limitovaný.

„Cítim sa dobre, cítim sa pozitívne ohľadom toho, či budem pripravený na štart sezóny. To ani nie je nejakým problémom,“ povedal Bergeron, ktorého klub odštartuje základnú časť 3. októbra proti Dallasu.

Bergeron sa zranil v štvrtom zápase finále Východnej konferencie proti Caroline, ktorý sa odohral 16. mája. V lete dostal injekciu, ktorá mu mala pomôcť urýchliť zotavovanie sa. Na dva týždne musel zvoľniť v príprave, ale verí, že mu to v konečnom dôsledku pomohlo.

„Cítim sa lepšie. Trochu to stále cítim. Bolo to tak väčšinu leta, tak som v júli dostal obohatenú krvnú plazmu a pomaly to na ľade zintenzívňujem a... myslím si, že cieľom je viac október, ako tento štvrtok. Po tej injekcii v to dúfame – je to jedna z vecí, ktoré potrebujú trochu času, aby účinkovali. Zlepšuje sa to, ale stále to trochu cítim,“ poznamenal Bergeron.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 10. 09. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL