Marinčina by sme dnes v akcii vidieť nemali

Tím Toronto Maple Leafs vstúpil do sezóny stredajším víťazstvom 5:3 nad Ottawou, no tréner Mike Babcock si ešte nie je istý tým, ako by mala vyzerať jeho najlepšia zostava. Preto pred piatkovým duelom v Columbuse urobí niekoľko zmien v zostave.

Proti Blues Jackets dostanú šancu Nic Petan, Jason Spezza a Justin Holl. Posledný menovaný pritom vytlačí zo zostavy slovenského obrancu Martina Marinčina. Hrať nebudú ani útočníci Dmytro Timašov a Nick Shore.

„Urobili sme nejaké rozhodnutia o našej zostave a radi by ste povedali, že všetko je jasné, ale nie je to nevyhnutne pravda. Možno je aj teraz niekto, kto hrá za Marlies a kto sa dostane do hry, no predtým sme ho nezvažovali. Uvidíme, čo sa stane v dohľadnej dobe,“ poznamenal Babcock, ktoré tím tiež vo štvrtok poslal na „farmu“ obrancu Timothyho Liljegrena.

Druhý zelenáč v obrane, Rasmus Sandin, v zostave zostáva. V stredu práve po jeho boku nastupoval Marinčin, ktorý odohral necelých 14 minút a prezentoval sa dvoma strelami na bránu. Vyzerá to tak, že dvadsaťsedemročný košický rodák sa opäť ocitol v známej pozícii obrancu na rozmedzí.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 04. 10. 2019 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL